Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gazeta de Năvodari Primarul Nicolae Matei a înmânat facturile pe zero din luna martie

ro

20 Apr, 2012 14:42 1601 Marime text

gazeta_navodari_2.jpgNicolae Matei: "Proiectul «Ideea mea, norocul tau» este proiectul meu de suflet şi sunt mulţumit că năvodarenii au putut face economii serioase în această iarnă în propriile bugete". Extragerile continuă şi pentru ultima parte a perioadei în care a fost furnizată căldura în această iarnă, respectiv pentru jumatate din luna aprilie.

Primarul oraşului Năvodari a înmânat, în această seară, năvodărenilor câştigători ai proiectului „Ideea mea, norocul tău" din luna martie a.c. facturile gratuite la căldură.

Extragerile pentru luna martie au fost făcute în ultima zi lucrătoare din luna martie, astfel încât să existe inclusiv timpul necesar pentru ca abonaţii sistemului centralizat de încălzire din Năvodari să-şi poată achita facturile, factura achitată la zi fiind una dintre condiţiile de validare a abonatului extras. Astfel, alţi 300 de locuitori ai oraşului Năvodari au fost scutiţi de la plata agentului termic în luna martie, după ce toţi atâţia au fost validaţi în celelalte luni de iarnă.

În tot acest timp, respectiv din ziua extragerii şi până la înmânarea facturilor au fost centralizate toate datele celor câştigători, astfel încât regulamentul stabilit pentru acest proiect de către Comisia de organizare şi desfăşurare - să fie respectat.

La fel ca şi în lunile anterioare, primarul Nicolae Matei a fost prezent la eveniment. Emoţionat şi plin de speranţă , edilul Năvodariului a ţinut să le mulţumească tuturor celor care l-au sprijinit fiindu-i alături în implementarea acestei idei unice la nivel naţional în oraşul pe care îl administrează.„Proiectul «Ideea mea, norocul tău» este proiectul meu de suflet şi sunt mulţumit că năvodărenii au putut face economii serioase în această iarnă în propriile bugete. Dorinţa mea de a va ajuta pe toţi locuitorii Năvodariului, indiferent de venitul lunar pe care îl înregistraţi, a fost una necesară şi cât se poate de normală din moment ce administraţia centrală nu a făcut în ultimii ani decât să taie din orice indemnizaţie şi buget, din salarii şi pensii. La Năvodari, eu şi echipa mea am alocat bani pentru toţi cetăţenii, astfel încât bugetele proprii să suporte cât mai puţin măsurile anti-criză pe care Guvernul le-a aplicat tuturor românilor. Voi merge şi de acum înainte pe acelaşi principiu şi sunt convins că, împreună vom reuşi. Le mulţumesc celor care m-au ajutat, consilieri, viceprimarul Florin Chelaru, tuturor celor care s-au implicat în proiectele pe care le-am promovat alături de dumneavoastră", a declarat primarul Nicolae Matei.

Amintim că administraţia condusă de Matei a decis ca în această iarnă să păstreze preţul de anul trecut al gigacaloriei, respectiv 150 lei + TVA, adică 186 de lei, ceea ce face ca oraşul Năvodari să aibă unul dintre cele mai mici preţuri la energia termică din ţară, iar proiectul „Ideea mea şi norocul tău" este unic la nivel naţional. De asemenea, se impune să amintim şi că acest proiect vine să completeze intenţia administraţiei locale de a încuraja abonaţii la sistemul centralizat să nu se debranşeze în următorii doi ani, în caz contrar vor trebui să restituie banii.

Sursa: http://www.gazetadenavodari.ro/video-primarul-nicolae-matei-a-inmanat-facturile-pe-zero-din-luna-martie/

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii