Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:06 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă (Aparatul Central) a câştigat Cupa 24 iulie

ro

21 Jul, 2015 16:22 1710 Marime text
Garda de Coastă (Aparatul Central) a câştigat Cupa 24 iulie la fotbal, competiţie tradiţională prilejuită de sărbătorirea Zilei Poliţiei de Frontieră Române. Competiţia a fost organizată de Garda de Coastă, în parteneriat cu ACS Frontiera Tomis Constanţa. În finală, Garda de Coastă a dispus cu 2-1 de câştigătoarea ultimelor ediţii ale întrecerii, Grup Nave Constanţa.

Pe locul trei s-a clasat Sectorul PF Băneasa, care a trecut în finala mică de Sindicatul Pro Lex, scor 6-1. În semifinale, rezultatele au fost: Garda de Coastă (Aparatul Central) - Sectorul PF Băneasa 6-2 şi Grup Nave Constanţa - Sindicatul Pro Lex 2-1.

În această perioadă, la Buşteni are loc ediţia a doua a Campionatului de oină al Ministerului Afacerilor Interne. Printre cele opt echipe participante se numără şi ACS Frontiera Tomis Constanţa (formaţia de amatori), care a realizat până acum două victorii: 8-6 cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Harghita şi 13-2 cu Poliţia de Frontieră Galaţi. Mâine, constănţenii întâlnesc echipa Grupării Mobile de Jandarmi Braşov. Finalele sunt programate joi.         
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii