Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Galleria Mall nu a solicitat Primăriei autorizație pentru concertul Carla's Dream

ro

21 May, 2016 12:26 1595 Marime text
Reprezentanții Galleria Mall nu au solicitat Primăriei Piatra Neamț autorizație pentru concertul formaţiei Carla's Dream, spune primarul interimar Dragoș Chitic.
 
„Este o societate comercială privată care a decis organizarea unui concert în interior. A fost o soluție cel puțin neinspirată pentru că ei au o parcare destul de mare unde putea fi organizat concertul. Primăria Piatra Neamț nu a primit nicio solicitare pentru eliberarea vreunui act pentru desfășurarea concertului. Am dispus Poliției Locale să efectueze un control, să verifice autorizația de funcționare și ce prevede aceasta, iar în funcție de rezultate vom lua măsurile care se impun. Se poate merge până la închiderea mall-ului", a afirmat, potrivit Agerpres, Chitic.
 
Inspecția ISU a demarat o anchetă pentru a constata dacă s-au încălcat normele PSI.Totodată, Poliția Piatra Neamț derulează o anchetă în urma reclamației depuse de managerul Carla's Dream.
 
Reprezentanții Galleria Mall Piatra Neamț au declarat că au solicitat oficial prezența la eveniment a unor reprezentați ai ISU, Jandarmeriei, Poliției și Ambulanței, conform sursei citate.
 
Reamintim că nouă persoane au leșinat, din cauza căldurii insuportabile.
 
Citeşte şi Piatra Neamț. Incident la concertul trupei Carla's Dreams. Mai multe persoane au leșinat. Ce spune trupa despre concertul de la Constanța​
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii