Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gâju rămâne preşedintele ACoR Constanţa

ro

21 Sep, 2012 15:41 2439 Marime text

gaju_cumpana.jpgMariana Gâju, primarul de la Cumpăna, a fost aleasă preşedintele ACoR Constanţa cu 5 voturi dintr-un total de 5.

Ancuţa Belu, primarul de la Mihai Kogălniceanu, a fost aleasă prim-vicepreşedintele asociaţiei cu acelaşi număr de voturi.

Noii vicepreşedinţi ai ACoR Constanţa sunt primarii Vasile Delicoti (Poarta Albă) şi Valentin Vrabie (Peştera), iar secretar general a fost ales Viorel Bălan, primarul de la Nicolae Bălcescu.

Facem precizarea că Viorel Bălan l-a înlocuit în Consiliul Director pe Marian Gălbinaşu, primarul de la Corbu, care în urmă cu scurt timp şi-a anunţat demisia din structura de conducere a ACoR Constanţa.

Facem precizarea că Mariana Gâju a fost aleasă preşedinte al ACoR Constanţa pentru un al treilea mandat.

Amintim că Filiala Judeţeană Constanţa a Asociaţiei Comunelor din România s-a reunit astăzi de la ora 11.00 în şedinţa extraordinară a Consiliului Director, la sediul Bibliotecii Judeţene I.N. Roman.

Şedinţa a avut drept scop alegerea şi aprobarea structurii Consiliului Director pe funcţii, respectiv un preşedinte, un prim-vicepreşedinte, doi vicepreşedinţi, un secretar şi patru membri.

Amintim că în urmă cu două săptămâni, şi-au depus candidatura pentru şefia AcoR Constanţa trei primari. Este vorba de  preşedintele interimar al ACoR Constanţa, primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju, de primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu şi de primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie.

În cadrul Adunării Generale a ACoR de acum două săptămâni nu a fost posibilă alegerea unui nou preşedinte al ACoR Constanţa, de aceea alegerile pentru funcţiile de preşedinte, prim-vicepreşedinte, vicepreşedinţi, secretar şi membri ai ACoR au fost reluate astăzi.

 

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii