Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriela Firea spune că nu va candida pentru șefia PSD

ro

07 Jun, 2016 07:44 2145 Marime text
Vicepreședinta PSD Gabriela Firea a spus că nu va candida pentru funcția de președinte al partidului dacă vor fi alegeri interne, atât timp cât este primar general Capitalei.  
 
„Vreau să spulber aceste insinuări (că vrea să îi ia locul lui Liviu Dragnea la președinția PSD — n.r.) și să vă spun cu toată fermitatea, noi avem un președinte al partidului ales prin congres statutar, nu avem alegeri și nu avem de ce să organizăm acum un congres.
 
În ce mă privește și dacă peste câțiva ani la momentul statutar se vor organiza alegeri în PSD, nu mă voi înscrie în această cursă pentru că sunt un om extrem de responsabil. Eu dacă am început un proiect vreau să îl duc la capăt. Eu am venit din partea alianței PSD-UNPR într-o competiție foarte grea și foarte riscantă și dacă am câștigat, datorită lui Dumnezeu, datorită colegilor mei care m-au propus, m-au susținut și în mod special și principal al bucureștenilor care au investit încredere în mine, eu rămân la Capitală să rezolv toate problemele care trenează de ani de zile", a spus Firea.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii