Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surse Gabriel Cotabiţă ar fi ieşit din comă

ro

02 Jun, 2015 07:25 2356 Marime text
 
Gabriel Cotabiţă a fost în comă profundă mai bine de trei săptămâni, timp în care a fost ţinut în viaţă de aparate, cu excepţia unor scurte perioade în care medicii au efectuat o serie de teste pentru a vedea dacă artistul mai are activitate cerebrală.
 
La mai bine de trei săptămâni de când zace, inert, pe patul de spital, Gabriel Cotabiță ar fi deschis ochii și, conștient, ar fi spus primnele lui cuvinte, readucând speranța în inima fetelor și a bătrânei sale mame, conform rtv.net.
 
Conform unor apropiați ai familiei, Gabriel Cotabiță a început să dea primele semne că este conștient și că priveziunile cu privire la recuperarea lui au fost prea pesimiste. Primele cuvinte pe care le-a spus au fost și cele care i-au făcut pe toțio cei care se aflau acolo să plângă. De fericire, evident. "Eliza, Eliza, unde ești?", au fost cuvintele pe care le-a spus artistul în momentul în care și-a revenit, pentru câteva minute, din starea comatoasă în care era afundat, solicitând astfel să își vadă fiica de care este atât de atașat.
 
Sursa: rtv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii