Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriel Comănescu (GSP) „Am trecut printr-o perioadă de reduceri permanente, dar vom trece şi la angajări noi”

ro

23 Aug, 2016 07:28 15341 Marime text
Gabriel Comănescu, antreprenorul ce controlează compania de foraj şi construcţii marine Grup Servicii Petroliere, a anunţat că se dă „drumul la proiecte în Marea Neagră”.
 
„Sunt foarte optimist pentru că se întâmplă exact ceea ce visam. Se dă drumul la proiecte în Marea Neagră. Avem proiecte precum BRUA (coridor de transport al gazelor pe ruta Bulgaria-România-Ungaria-Austria) sau explorările făcute de ExxonMobil. În 2017-2020 vor urma patru ani în care Marea Neagră va da în clocot, iar noi suntem în pole-position pentru aceste contracte. Este un context geopolitic agitat, dar marele nostru noroc sunt americanii“, spune Gabriel Comănescu, citat de zf.ro.
 
Comănescu deja a câştigat un contract de construcţii şi foraj offshore pentru gaze în Nigeria, a cărui valoare este confidenţială.
 
Conform sursei citate, acesta a menţionat că va angaja multe persoane: „Am trecut printr-o perioadă de reduceri permanente, dar vom trece şi la angajări noi pentru a ne onora contractele. Vom angaja foarte mulţi oameni anul viitor”, a mai spus Comănescu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii