Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fuziune prin absorbţie SC Silotrans Constanţa SRL a preluat Soyaplus

ro

03 Oct, 2014 09:48 3102 Marime text
Agri Point Ltd, un SRL înregistrat în Cipru şi Schencker Romtrans SA, cu sediul în Bucureşti, care deţin capitalul social al societăţii Silotrans SRL Constanţa au aprobat de principiu fuziunea prin absorbţie de către Silotrans SRL a societăţii Soyaplus SRL Constanţa. Hotărârea a fost luată de Adunarea Generală a Asociaţilor în urmă cu exact o lună şi publicată ieri în Monitorul Oficial.
 
Astfel, patromoniul Soyaplus este preluat de Silotrans, care va prelua şi contractele în derulare ale Soyaplus. Societatea Soyaplus SRL a fost dizolvată fără lichidare şi radiată de la Oficiul pentru Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
Compania AgriPoint este înregistrată în Cipru şi are operaţiuni în România şi Ungaria. În România, cele mai important activ al companiei este terminalul de cereale "Silotrans" din Portul Constanţa, cu o capacitate de depozitare de 100.000 tone, conform zf.ro.
 
Compania Silotrans SRL a fost pusă în funcţiune în 1998 de grupul sârb East Point, iar în 2008 în acţionariatul companiei East Point a intrat fondul de investiţii RC2, care a plătit 30 milioane de euro pentru 20% din capitalul companiei sârbeşti.
 
Soyaplus SRL a fost înfiinţată în anul 2000 şi a avut ca obiect principal de activitate depozitările, în special de cereale.
 
Sursa foto: mgtrade.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii