Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Funeriu i-a cerut demisia Melaniei Mandas Vergu

ro

03 Jun, 2010 20:18 1030 Marime text

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, i-a cerut astăzi demisia consilierei sale, Melania Mandas Vergu, au declarat surse oficiale. Dacă Vergu nu demisionează, va fi demisă în cursul acestei zile, au mai declarat sursele citate. Azi, Funeriu nu a făcut nicio declaraţie despre scandalul în care se află consiliera sa.

Ministrul Educaţiei a declarat, marţi, că Melania Mandas Vergu, consiliera lui despre care Realitatea TV a dezvăluit că are aprobat un proiect educaţional de patru milioane de euro, dispune de 15 zile pentru a alege între minister şi firmă. Proiectul, intitulat "Practică să înveţi, învaţă să practici", derulează programe de formare profesională în şcolile din România, exact domeniul în care ea deţine şi o funcţie publică.

De altfel, funcţia publică deţinută la Ministerul Educaţiei i-a fost extrem de utilă în derularea acestui proiect. Un sprijin extrem de important a venit chiar de la ministrul Daniel Funeriu care a numit-o în în comitetul de monitorizare a Programulului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, pe acelaşi domeniu în care ea derula afaceri personale.

Mai mult, un document, obţinut de Realitatea TV arată că Melania Mandas Vergu s-a folosit de funcţia sa în derularea acestui proiect. Astfel, în calitate de consilier al ministrului ea a trimis către o sută de universităţi din ţară o notă prin care a cerut o listă cu stagiile de pregătire.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii