Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Funeraliile fiului vicepreşedintelui american

ro

07 Jun, 2015 10:25 1979 Marime text
 
Elita politicii americane i-a adus un ultim omagiu lui Beau Biden, fiul vicepreşedintelui Joe Biden. Bill şi Hillary Clinton, liderul majorităţii din Senat, Mitch McConnell, numeroşi membri ai Congresului, dar şi procurorul-general Loretta Lynch s-au aflat printre cei o mie de oameni ce au asistat la funeralii.
Unul dintre cele mai emoţionante momente a fost elogiul rostit de preşedintele Barack Obama, care l-a descris pe Beau Biden drept un om de caracter: "Un bărbat, scria un poet irlandez, este un model când rosteşte adevărul ce a fost întotdeauna cunoscut de toţi bărbaţii buni. Beau Biden a fost un model. A fost un om bun. Un om de caracter. Un om care a iubit profund şi care a fost iubit”.
Vă amintim că Beau Biden a decedat, săptămâna trecută, la vârsta de 46 de ani, din cauza unei tumori cerebrale. El a fost timp de opt ani procuror-general al statului său natal, Delaware. Veteran decorat al războiului din Irak, era considerat una dintre “stelele în ascensiune ale Partidului Democrat”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii