Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fundaţia lui Chiru sprijină tinerii care vor să studieze în străinătate

ro

20 Mar, 2012 17:49 1120 Marime text

Fundaţia Christian Gigi Chiru vorbeşte despre tinerii pe care îi sprijină în scopul de a studia în străinătate:

"Dorinţele pot deveni realitate, dacă ştii ce îţi doreşti, eşti hotărât şi crezi în şansa ta. Este şi cazul lui Dragoş Cărbunaru, un tânăr de 28 de ani, care a aplicat, prin intermediul fundaţiei Christian Gigi Chiru, la programul „Studiază gratuit în Marea Britanie" desfaşurat de UK Study.

Astfel, Dragoş a aplicat pentru o bursă la 5 universităţi din Marea Britanie, dintre care 4 i-au dat un răspuns pozitiv, două dintre ele acceptându-l neconditionat, fără testul de engleză IELTS. Opţiunea lui Dragoş a fost Universitatea Aberystwyth, Facultatea de Agricultură, unde a primit şi o bursă de 800 de lire.

În urma implicării fundaţiei Christian Gigi Chiru în susţinerea lui Dragoş pentru obţinerea unei burse, acesta a trimis o scrisoare din care vă împărtăşim câteva rânduri:

"Subject: You are the best of the best

Va salut cu respect si va iubesc pentru ceea ce faceti...un ajutor conteaza enorm..."daruieste caci El primeste"(El fiind Dumnezeu)

Prin acest e-mail as vrea sa-i multumesc din suflet Dl. Cristian Gigi Chiru si echipei care ii este alaturi cu drag.
Trebuie sa va marturisesc ca nu ma asteptam sa primesc o asemenea oportunitate de a studia in Marea Britanie,drept sa spun aceasta este sansa mea de a-mi dezvolta si finisa abilitatile intelectuale cat si mentale ajungand la un nivel avansat. Dupa o perioada de timp,munca si studiu imi doresc mult sa folosesc acele cunostinte dobandite in Anglia in folosul tarii noastre,a Romaniei deoarece si eu la randul meu vreau sa ajut pe alti oameni.
Acest DAR ce l-am primit din partea Dl. Presedinte fondator Cristian Gigi Chiru cei poarta numele fundatiei pentru mine a insemnat mult si nu voi uita niciodata acest lucru ci dimpotriva voi incerca sa fac si eu la fel. MULTUMESC e putin spus...

Va multumesc din suflet,

Cu sinceritate si respect, Dragos Carbunaru"

 

Pe această cale îi mulţumim şi noi lui Dragoş pentru că ne-a dat şansa să îl cunoaştem şi îi urăm mult success!

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii