Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:05 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Funar consideră că ”mai era nevoie de Vadim!”

ro

14 Sep, 2015 22:12 1955 Marime text
Fostul secretar general al PRM Gheorghe Funar a declarat, astăzi, că regretă decesul lui Corneliu Vadim Tudor, adăugând că mai era nevoie de acesta "pe scena politică românească şi în bătălia pentru refacerea României Mari, pentru reîntregirea teritoriilor naţionale".
 
Funar a spus că Vadim a fost "un mare patriot, un luptător pentru neam şi ţară, un om în care mulţi români şi-au pus nădejdea": "Mai era nevoie de el pe scena politică românească şi în bătălia pentru refacerea României Mari, pentru reîntregirea teritoriilor naţionale. Trăgeam nădejdea că puteam să ne batem împreună cu foarte mulţi patrioţi din ţară, din Republica Moldova şi cu românii împrăştiaţi pe glob, pentru ca, în următorii trei ani, să reuşim să refacem România Mare. E păcat că a plecat atât de devreme dintre noi, a fost un mare patriot, un luptător pentru neam şi ţară, un om în care mulţi români şi-au pus nădejdea".
 
Potrivit acestuia, Vadim Tudor a fost, de asemenea, un om de mare cultură, un orator desăvârşit, un scriitor deosebit de prolific, conducător de ziare şi reviste, un mare publicist: "Eu am colaborat direct şi foarte bine cu Vadim şi în conducerea PRM şi în Senat, nu am avut conflicte cu el. Vadim a pus uneori aiurea pixul pe hârtie împotriva mea, dar nu am reacţionat şi mă bucur că am avut această atitudine".
 
Gheorghe Funar a fost timp de 15 ani secretar general al PRM, din 1998 până în 2013.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii