Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frunzăverde Îl consider pe Mircea Banias un om onest

ro

06 Jun, 2011 16:42 1397 Marime text

Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a apreciat că partidul nu are o problemă de imagine cu Mircea Banias şi nu ar trebui să devină coercitiv în problema suspendării sale, aceasta fiind o decizie personală pe care senatorul o va lua sau nu.

La începutul şedinţei de luni a Biroului Permanent Naţional, Frunzăverde a apreciat că statutul nu impune suspendarea senatorului PDL Mircea Banias din partid. "Conform statutului, nu discutăm neapărat de suspendarea lui. Este o decizie personală pe care Banias o ia sau nu o ia. Dacă se va discuta, voi avea un punct de vedere", a declarat prim-vicepreşedintele PDL
Întrebat dacă Banias reprezintă o problemă de imagine pentru PDL, Frunzăverde a răspuns: "Personal, nu cred, pentru că am lucrat cu el în ultimele luni şi, nepornind neapărat de la prezumţia de nevinivăţie, eu îl consider un om onest. Nu cred că partidul are o problemă cu Mircea Banias în acest moment. Sigur că asemnea discuţii trebuie să aibă loc în BPN, dar nu înseamnă că partidul trebuie să devină cu orice preţ coercitiv".

Sursa: www.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • metin cerchez 06 Jun, 2011 13:22 mafioti onesti