Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frontiera Tomis Constanţa a câştigat primul trofeu pe 2016!

ro

08 May, 2016 13:09 1685 Marime text
Frontiera Tomis Constanţa a câştigat, după o finală intens disputată, primul trofeu important al anului în curs, în oina românească. Echipa care reprezintă Poliţia de frontieră de la malul mării s-a impus în finala disputată ieri, pe Stadionul „Arcul de Triumf” din capitală, împotriva celor de la Straja Bucureşti. O finală decisă „în prelungiri”, la lovituri de baston, scor 21-17, după ce meciul se încheiase la egalitate, 16-16 (10-6), potrivit sportsudest.ro.
 
„Ne-am făcut singuri meciul greu, crezând că am câştigat înainte de final. Am avut 16-12, când ei mai aveau trei jucători la bătaie, cu patru pe întoarcere, dar n-am reuşit să-i atingem şi ne-au egalat. Din fericire, am fost mai siguri la loviturile de baston şi am reuşit să câştigăm”, a declarat, pentru Sport Sud Est, Mihai Georgescu, căpitanul echipei.
 
Georgescu a recunoscut că finala a fost marcată de multe greşeli de ambele părţi, lucru normal în condiţiile în care, se pare, interesul pentru sportul tradiţional al românilor păleşte de la zi la zi. Finala a fost onorată de prezenţa Alteţei Sale Regale Principele Radu de România, cel care a făcut şi premierea sportivilor. Frontiera Tomis Constanţa câştigă pentru a doua oară trofeul, celelalte două ediţii find câştigate de Straja Bucureşti.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii