Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Frații Cămătaru află dacă vor fi arestați preventiv pentru 30 de zile

ro

29 Aug, 2015 11:34 1603 Marime text
 
Fraţii Nuţu şi Sile Cămătaru au ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 şi vor afla dacă vor fi arestaţi pentru 30 de zile, după ce au fost reţinuţi în urma bătăii de pe holurile Curţii de Apel Bucureşti, informează B1 TV. 

Aparent, interlopii n-au mai rezistat atunci când şi-au văzut rivalii din clanul Sportivilor şi au sărit la bătaie chiar în holul Curţii de Apel Bucureşti. Acum sunt acuzaţi de loviri şi alte violenţe.

De aceeaşi surpriză au avut parte şi alţi membri ai clanului cămătarilor care sunt suspectaţi că l-au bătut pe unul dintre rivalii lor, deşi pe cufloarele instanţei se aflau mai mulţi jandarmi.

Duşmănia dintre clanul sportivilor şi clanul cămătarilor e veche. Cele două grupări rivale aveau termen în acelaşi dosar la instanţă. Ziua s-a încheiat prost însă pentru un membru al clanului sportivilor care a fost bătut măr, fiind surprins singur pe un hol. 

Robert Gabriel Buşă, zis Robert a lui Ioc, inculpat în dosar a fost dus de la sediul instanţei la spital, cu o rană în zona nasului. 

Înainte de sosirea ambulanţei, el a susţinut că a fost tăiat de Sile Cămătaru.


Sursa: B1 TV
Sursa foto: ziuaveche.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii