Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fratele Silviei Chifiriuc a lovit doi barbati cu toporul

ro

09 Mar, 2009 18:43 851 Marime text

Potrivit Agerpres, fratele Silviei Chifiriuc, iubita lui Petre Roman, a lovit cu o toporişcă doi bărbaţi, care au ajuns în stare gravă la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi.

Georgian Chifiriuc, din satul Tudor Vladimirescu, comuna Avrămeni, judeţul Botoşani, a lovit cu o toporişcă doi bărbaţi de 44 şi 30 de ani, cu care consumase băuturi alcoolice. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP), subcomisarul Manuela Ieremie, întâmplarea a avut loc în satul Vlăsineşti, unde se afla mama sa. La un bar din localitate, el a băut împreună cu doi amici, iar după ce s-a certat cu aceştia a plecat la domiciliul mamei sale, de unde a luat o toporişcă.

Cei doi bărbaţi au fost loviţi de mai multe ori în cap fiind transportaţi la Spitalul Judeţean „Mavromati" din Botoşani, ulterior după la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi. După cum relatează adevărul.ro, acuzaţiile care i se aduc agresorului sunt vătămare corporală gravă, până la tentativă de omor, însă încadrarea juridică urmează a fi stabilită imediat ce medicii legişti îşi vor exprima punctul de vedere. În urma percheziţiei efectuate la domiciliul acestuia poliţiştii au descoperit la domiciliul lui Chifiriuc şi o armă deţinută ilegal, o carabină cu aer comprimat de calibrul 4,5 mm, de fabricaţie Spania, marca „Autumo" şi 67 alice din plumb, marca „Gamo", calibru 4,5 mm.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii