Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fratele şefului IPJ Sălaj, implicat într-un grup infracționat ce se ocupa de ”păcănele”

ro

30 Oct, 2015 23:31 2129 Marime text
Fratele şi doi nepoţi ai şefului IPJ Sălaj sunt cercetaţi de procurorii DIICOT, alături de doi nepoţi ai prim-procurorului Parchetului Tribunalul Sălaj, fiind suspectaţi că au sprijinit grupul care ar fi comis infracţiuni în domeniul jocurilor de noroc. Evident că informațiile încă nu sunt oficiale, ci au fost deyvăluite juraliștilor de surse judiciare.
 
Se pare că Mihai Ghiurcă, fratele şefului IPJ Sălaj, ar fi închiriat cinci baruri deţinute de el, dintre care patru în municipiul Zalău şi unul în Crasna, unor bărbaţi care le-au transformat ulterior în săli de jocuri. Aceştia ar fi modificat softurile aparelor de tip "slot machine", în aşa fel încât câştigurile să fie mai puţine, după care i-ar fi dat lui Ghiurcă o parte din profit. Ghiurcă are cinci capete de acuzare, fiind suspectat de iniţierea sau constituirea unui grup infracţional organizat, acces fără drept la un sistem informatic, complicitate la fapta de a modifica, şterge sau deteriora date informatice ori de a restricţiona accesul la aceste date, complicitate la introducere, modificare sau ştergere de date informatice cu scopul de a obţine un beneficiu material şi complicitate la ascunderea bunului ori a sursei impozabile sau taxabile săvârşite în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale.
 
Conform anchetatorilor, împreună cu Mihai Ghiurcă mai sunt suspectaţi şi doi nepoţi ai şefului IPJ Sălaj, comisarul şef Iosif Ghiurcă, precum şi doi nepoţi ai prim- procurorului Parchetului Tribunalului Sălaj.
 
Citește și A FOST DESTRUCTURAT UN GRUP SPECIALIZAT ÎN INFRACȚIUNI ÎN DOMENIUL JOCURILOR DE NOROC
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii