Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotografia maşinii lui Răducu Mazăre a ajuns la Institutul de Criminalistică, în urma incidentului de miercuri

ro

25 Aug, 2012 16:33 1713 Marime text

raducu_mazare_raducu_1.jpgPotrivit Mediafax, poliţiştii care l-au oprit, miercuri, pe A2, pe Răducu Mazăre au fost nevoiţi să trimită la Institutul de
Criminalistică fotografiile realizate de aparatul radar, care atestă faptul că autoturismul fiului primarului Constanţei rula cu peste 190 de kilometri pe oră.

Poliţiştii Direcţiei Poliţiei Rutiere au trimis, joi, la Institutul de Criminalistică al Poliţiei Române fotografia realizată de camera aparatului radar care a surprins, miercuri, pe Autostrada Soarelui, autoturismul Jaguar condus de fiul primarului Constanţei, Radu Mazăre, în timp ce se deplasa spre Bucureşti cu 194 de kilometri pe oră, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Maşina a fost înregistrată de radar la kilometrul 49, iar la kilometrul 30 a fost oprită de un filtru al poliţiei.

Aflat la volan când a fost oprit, Răducu Mazăre a declarat poliţiştilor că, în dreptul kilometrului 49 nu se afla el la volan, ci un amic. Pentru că, între timp, şoferului i s-a făcut rău, acesta a fost nevoit să treacă pe scaunul din dreapta şi l-a rugat pe el să conducă. Cum tânărul din dreapta a susţinut acelaşi lucru, poliţiştii i-au luat acestuia permisul, pentru 90 de zile, şi nu lui Răducu Mazăre.

Poliţiştii au analizat, joi, fotografia, pentru a fi siguri că persoana sancţionată este şi cea vinovată.

Potrivit unor surse din poliţie, pe imagine nu se poate distinge cine se afla la volan, din cauza soarelui care bate puternic în parbriz. Din acest motiv, fotografia respectivă a fost trimisă la Institutul de Criminalistică pentru a fi analizată cu aparatură performantă.




Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii