Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotini Teodorescu nu mai este director general la Dobrogea Grup

ro

18 Aug, 2012 07:36 8965 Marime text

fotini.jpgÎn urmă cu câteva zile Consiliul de Administraţie al SC Dobrogea Grup întrunit în şedinţă, cu participarea membrilor săi Teodorescu Fotini-preşedinte şi administratorii David Constantin, Toma Maria, Sarchizian Arseni şi Brescan Eleonora a hotărât aprobarea încetării mandatului de director general al doamnei Fotini Teodorescu şi de director economic al lui Constantin David, cu acordul părţilor.

Totodată s-a stabilit numirea doamnei Maria Toma în funcţia executivă de director general şi a doamnei Simona Cojocaru pe funcţia executivă de director economic.

În aceeaşi şedinţă s-a mai stabilit înfiinţarea postului de director juridic-administrativ pe care a fost numită Eleonora Brescan.

Ultima problemă stabilită în CA-aul la care facem referire a fost delegarea conducerii colective către directorul general Maria Toma, directorul economic Simona Cojocaru şi directorul juridic-administrativ Eleonora Brescan.

Mai trebuie făcută precizarea că împuternicită pentru ducerea la îndeplinire a semnării contractelor de mandat este Fotini Teodorescu, preşedintele CA al SC Dobrogea Grup. 

Sursa foto: forbes.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii