Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbalist român ucis cu 7 lovituri de cuţit în faţa unui club

ro

24 Nov, 2015 06:03 1480 Marime text
Un tânăr de 28 de ani, din Lehliu Gară, s-a numărat sâmbătă după-amiază printre spectatorii care la finalul jocului dintre echipa locală Victoria şi Dunărea Ciocăneşti, scor 0-2, contând pentru etapa a 16-a a campionatului judeţean de fotbal Călăraşi, l-au bătut pe Adrian Oprea – Motorină, jucător al formației vizitatoare.

După meci, Ionuţ Coroian, fotbalist la Dunărea Sărulești, a mers cu jucătorii gazdelor şi a urmărit la tv derby-ul Spaniei, dintre Real Madrid şi FC Barcelona, scor 0-4, pentru ca mai târziu să ajungă într-un faimos club de noapte din oraş. Acolo avea să-şi găsească sfârşitul, informează mariustuca.ro.
În urmă unui scandal, tânărul care nu avea frică de nimic şi de nimeni a ieşit în faţa localului, unde a fost înjunghiat. Nu înainte de a-l tăia pe față pe unul dintre atacatorii săi. Şapte lovituri de cuţit – patru în zona posteriorului, una în zona pieptului, alta la gât şi încă una la cap – i-au fost aplicate cu o cruzime greu de explicat în prezenţa a 15 persoane de către doi indivizi din satul Săpunări, aflat la câţiva kilometri de locul faptei.
Totul s-a petrecut la ora 23:40. Imediat s-a sunat 112, numai că procedura alertării Serviciului Unic de Urgenţă este atât de greoaie încât cei care au fost de faţă la cele întâmplate nu au mai avut răbdare să li se răspundă la telefon şi au pornit imediat către sediile serviciilor de urgenţă din oraş. La 23:55 un echipaj SMURD a sosit la faţa locului, însă nu a mai putut face nimic. Intervenţia ar fi putut fi mai rapidă dacă autospeciala nu ar fi fost nevoită să aştepte la barieră trecerea unui tren care circula pe ruta Bucureşti – Constanţa. Martori ai celor întâmplate povestesc că la 23:46 Ionuţ Coroian încă respira.
Sursa text: libertatea.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii