Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul viceprimar al Constanței și o vedetă s-ar fi încăierat din cauza unei femei

ro

26 Jul, 2016 21:02 3751 Marime text
La sfârșitul săptămânii ce tocmai s-a încheiat, doi bărbați au fost puși în situația de a se lupta, ca doi adolescenți, pentru o domnișoară, într-un club de fițe de la malul mării. În fapt, potrivit celor de la spynews.ro, este vorba despre Gabriel Marius Stan, fostul viceprimar al Constanței, și Suhaib, fost pretendent la inima Danielei Crudu în emisiunea ”Burlacul”. Între cei doi a avut loc, se pare, un episod violent, conturat, de unul ca fiind extrem, iar de celălalt ca fiind... ”ca între bărbați”.
 
Suhaib afirmă că, din cauza unei domnișoare, fostul viceprimar, alături de alți amici de-ai săi, l-au cotonogit bine de tot în dimineața zilei de sâmbătă, pe o plajă de fițe din Mamaia.
 

”În dimineața zilei de 24 iulie mă aflam în incinta unui local din stațiunea Mamaia. În compania mea erau un grup de prieteni și o domnișoară pe care o cunoșteam de scurtă vreme cu care eram la o întâlnire. În jurul orelor 04.00 – 06.00, această domnișoară a fost bruscată de un bărbat în momentele în care eu nu eram în preajmă. Revenind în compania ei, am observat acest bărbat, care era în stare de ebrietate și furie. Împotriva instinctelor mele primare de a îmi apăra apropiații de pericol, reacția mea a fost de a încerca să conduc o conversație rațională cu acest individ, după ce am observat abuzul asupra domnișoarei. După ce m-am poziționat între respectivul și domnișoară, acesta a încercat să folosească starea de agitație și confuzie pentru a crea un conflict violent. În secundele ce au urmat au fost semnalați prietenii acestuia să asiste la violența împotriva mea. Acest Gabi Stan, asistat de mai mulți indivizi, a reușit să îmi dea o lovitură în față în timp ce, din spate, am fost lovit în zona lombară și în gambă. Nu am putut identifica numărul de persoane din cauza faptului că prioritatea mea a fost să o apăr pe acea domnișoara de lovituri, care îi erau adresate de Gabi Stan. Fericit că am fost escortat de securitatea localului afară, am sunat la 112 pentru a declara aceste întâmplări și am asistat domnișoara pentru a primi asistență medicală și pentru a face sesizare medico-legală. în acest moment, eu primesc ajutor medical din partea unor doctori din Italia. După aceste întâmplări, am aflat că domnisoara cu care am ieșit și Gabi Stan au fost într-o relație”, povestește Suhaib, acesta fiind decis să îl acționeze în judecată pe fostul viceprimar al Constanței și, mai mult decât atât, să facă tot ce îi stă în putință pentru a plăti pentru faptele de care îl acuză.

 

Contactat pentru un punct de vedere, fostul viceprimar Gabi Stan a declarat pentru ZIUA de Constanța: "Eu nu mai sunt persoană publică. A fost un incident, dar nu am bătut pe nimeni. Faptul că eram şi eu la acea masă nu înseamnă că am bătut pe cineva. Cred că am picat intr-o neîntelegere. Nu am bătut pe nimeni şi nici nu m-am bătut cu cineva. Îmi pare rău de situație. Cred că omul acela vrea să îşi facă notorietate pe spatele meu. Altfel nu am nicio explicație, de vreme ce nu l-am lovit."

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii