Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul soţ al "Reginei sprâncenelor" s-a sinucis. Victor Soare era taximetrist în Constanţa

ro

26 Dec, 2012 06:42 13695 Marime text

masini_taxi_08.jpgVictor Soare era deprimat şi a luat o supradoză de medicamentele. Cei doi au fost căsătoriţi timp de zece ani şi au plecat împreună în Statele Unite.

Victor Soare, fostul soţ al "Reginei sprâncenelor" de la Hollywood, s-a sinucis la sfârşitul săptămânii trecute, în locuinţa sa din Constanţa, scrie cancan.ro, preluat de evz.ro.. Bărbatul a  luat o supradoză din medicamentele pe care şi le cumpărase cu câteva ore înainte de la farmacie. El a fost înmormântat duminică. Fosta sa soţie, celebra stilista a starurilor, Anastasia Soare a fost absentă, dar la ceremonie s-a aflat fiica lor.

Anastasia Soare şi Victor Soare au fost căsătoriţi timp de zece ani şi stilista a plecat în S.U.A. datorita soţului ei, care în 1987 a cerut azil politic. Pe vremea aceea, bărbatul era comandant de navă în Constanţa, dar la presiunile ei a emigrat împreună cu fiica lor. Victor Soare a renunţat atunci la carieră. Succesul nu le-a zâmbit de la început şi pentru că Anastasia avea nevoie de bani ca să devină cosmeticiană, Victor Soare a muncit ca taximetrist.

Sursa: evz.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii