Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:39 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul primar al Craiovei, eliberat condiţionat M-aş înscrie în Partidul Proştilor, ”că doar ei pot fi fericiţi”

ro

10 Dec, 2014 22:50 1493 Marime text
Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, încarcerat la Penitenciarul Pelendava a fost eliberat condiţionat, în urma unei decizii definitive a Tribunalului Dolj. Solomon fusese condamnat în 2013 la trei ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, informează Mediafax.
 
Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon a spus, miercuri seară, la ieşirea din Penitenciarul Pelendava, că nu ştie ce rău a făcut oraşului, însă ştie că a făcut ”mult rău” familiei sale, susţinând că dacă ar fi să mai ia o hotărâre s-ar înscrie în Partidul Proştilor, ”că doar ei pot fi fericiţi”.

Antonie Solomon a fost aşteptat, la ieşirea din Penitenciarul Pelendava, de către fiul său Iulian.

Fostul primar al Craiovei Antonie Solomon a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Pelendava, după ce magistraţii Tribunalului Dolj au respins, miercuri, recursul formulat de procurorii DNA la cererea de eliberare condiţionată formulată de acesta şi au menţinut decizia dată de Judecătoria Craiova, în luna noiembrie, care admisese solicitarea de eliberare condiţionată a lui Solomon.

Decizia Tribuanlului Dolj este definitivă.

Cererea de eliberare condiţionată a lui Antonie Solomon a fost înregistrată, în 5 noiembrie, la Judecătoria Craiova, care, în 13 noiembrie, a admis solicitarea, însă procurorii anticorupţie au contestat decizia.

Sursa foto: enational.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii