Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul patron Hexi Pharma dispăruse de acasă cu cinci zile înainte de accidentul mortal?

ro

13 Jun, 2016 23:21 2668 Marime text
Fostul patron Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi dispărut de acasă cu cinci zile înainte de a fi găsit mort într-un accident rutier. Cel puțin asta susține fosta lui soție, Laura Georgescu, că i-ar fi spus fetița lor, care locuia împreună cu tatăl și partenera lui actuală de viață. Dezvăluirile au fost făcute astăzi, într-un interviu acordat de fosta soţie a lui Condrea, la o emisiune de la Antena 3.
 
Potrivit Laurei Georgescu, fetița ei și a lui Condrea, care locuia cu acesta, i-a spus că tatăl ei dispăruse de acasă încă de miercuri, iar patronul Hexi Pharma a fost găsit mort duminică, în teribilul accident rutier. De asemenea, tot copilul i-ar mai fi spus că, în ultima vreme, nu putea să doarmă seara, pentru că la ei acasă venea nașul și erau certuri în familie.
 
Fosta soție a lui Condrea susține că este vorba despre o persoană pe nume Pavel, care este nașul de cununie al lui Condrea și al Ulianei Ochinciuc - noua lui parteneră de viață. Acest Pavel este tot medic, rudă cu Uliana Ochinciuc și este din Basarabia, după cum a precizat Laura Georgescu pentru Antena3.
 
Amintim că Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit pe 22 mai, într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii