Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procesul Elenei Udrea s-a încheiat Fostul ministru va aştepta sentinţa în celulă

ro

05 Mar, 2015 12:32 1566 Marime text
Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a făcut declaraţii la ieşirea de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ). Acesta spune că fostul ministru le-a cerut judecătorilor ÎCCJ să o lase în libertate în Dosarul „Gala Bute“. 

Potrivit avocatului Marius Striblea, Elena Udrea „a reuşit să dea argumente pentru combaterea tuturor acuzaţiilor care i se aduc". Întrebat dacă le-a spus judecătorilor dacă s-a aflat sau nu în sediul MDRT la 6 octombrie 2011, când procurorii DNA spun că ar fi primit geanta neagră cu 900.000 de euro, apărătorul Elenei Udrea a replicat că "este foarte greu să-ţi aduci aminte după atâta timp dacă ai fost sau nu în minister".

Ca strategie de apărare, avocaţii Elenei Udrea au încercat să arate magistraţilor că „votul deputaţilor din 23 februarie a fost nelegal" şi că "singurele probe în ceea ce o priveşte pe Elena Udrea sunt denunţuri". "Circuitul banilor se opreşte la lungu. De acolo nu mai există decât denunţuri. Am mai invocat faptul că în speţă judecătorul de fond a analizat prea mult fondul şi nu oportunitatea arestării preventive. Am arătat că alte persoane implicate în dosar beneficiază de măsuri mai blânde şi că măsura arestului preventiv nu se justifică", a explicat Marius Striblea.



Sursa foto: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii