Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul fotbalist Cristian Munteanu, luat în cătuşe de la Constanţa de DGA

ro

03 Aug, 2011 15:26 2150 Marime text

h63h.jpgAstăzi, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie şi jandarmii, coordonaţi de procurorii Parchetului Capitalei, efectuează 44 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Constanţa, Giurgiu şi Suceava.

Sunt vizate 36 de persoane pentru care, în cursul lunii august, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus începerea urmăririi penale pentru comiterea unor infracţiuni de dare de mită, luare de mită, trafic de influenţă, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, fals material în înscrisuri oficiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals intelectual, uz de fals, tăinuire, favorizarea infractorului, divulgarea unor informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis sau cu permisul anulat.

Aceste infracţiuni au fost săvârşite în perioada anilor 2009-2011.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală Anticorupţie.

„Pe data de 3 august a fost declanşată o acţiune, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, la care au participat Direcţia Generală Anticorupţie, cu sprijinul forţelor speciale ale Jandarmeriei Române şi al specialiştilor din cadrul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă şi cu sprijinul tehnic al Serviciului Român de Informaţii, în cursul acesteia fiind puse în executare 50 de mandate de aducere dintre care 36 pentru învinuiţi", se arată într-un comunicat semnat de procurorul Cristian Radu.

Vizat în noile descinderi este fostul fotbalist Cristi Munteanu. Acesta, împreună cu Andrei Mărgăritescu, a fost reţinut în luna aprilie pentru 24 de ore. Cu puţin timp în urmă, fostul fotbalist Cristian Munteanu a fost luat de ofiţerii DGA în cătuşe de la Constanţa.

Sursa: Adevarul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii