Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul consilier PSD Năvodari, Nastasia Chiru a încetat din viaţă

ro

13 Nov, 2012 18:26 3081 Marime text
chiru_nastasia.jpgPrimarul orașului Năvodari, Nicolae Matei, împreună cu Consiliul Local Năvodari sunt alături de familia îndurerată a Nastasiei Chiru, care a plecat dintre noi. Dumnezeu să o ierte!

În noaptea de 8 spre 9 noiembrie 2012, Chiru Nastasia a suferit un accident vascular.

Activitatea doamnei Nastasia este extrem de cunoscută în orașul Năvodari, deoarece a ocupat funcția de Consilier PSD în cadrul Consiliului Local Năvodari, în trei mandate consecutive:1996-2000, 2000-2004, 2004-2008.

A fost una din cele mai puternice femei ale PSD Organizația Năvodari, fiind chiar membră fondatoare a acestei organizații.

Doamna Nastasia este cunoscută de toți locuitorii orașului Năvodari, deoarece a inițiat în anul 2005, Proiectul de Hotărâre cu privire la interzicerea inființării unui centru de deșeuri industriale sau de orice altă natură pe raza orașului Năvodari.

În cadrul organizației PSD Năvodari a ocupat mai multe funcții, printre care funcția de Președintă la Organizația de Femei și Președintă la Organizația de Pensionari.  De asemenea, tot în cadrul Consiliului Local a fost membră la Comisia de Buget – Finanțe, dovedind calități de bun organizator din punct de vedere financiar.

A fost alături de Comunitatea Rușilor Lipoveni, susținând împreună cu Primarul Nicolae Matei finalizarea construcției bisericii lipovenești “Sfântul Gheorge”.

De menționat este că nora doamnei Chiru Nastasia, lucrează în cadrul Primăriei Năvodari la Direcția de Asistență Socială, ocupând funcția de Director, fiind o profesionistă desăvârșită.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii