Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul consilier al Elenei Udrea, urmărit penal pentru luare de mită

ro

22 Sep, 2016 13:20 1712 Marime text
Gheorghe Nastasia, fost consilier al Elenei Udrea în perioada în care aceasta era ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, este urmărit penal de procurorii DNA pentru luare de mită într-un nou dosar, privind finanțarea campaniei electorale din 2009, fiind cercetat sub control judiciar, anunță Agerpres.
 
În acest dosar, potrivit unor surse judiciare, ar fi implicate și Ioana Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu și Elena Udrea.

„Se fac cercetări în legătura cu infracțiuni de luare de mită și este vorba de denunțul formulat de o persoană că, în perioada 2009, atunci când a fost campania electorală, ar fi contribuit cu sume de bani pentru campania prezidențială. (...) Este vorba despre un denunțător care avea mai multe contracte cu Ministerul Turismului în acea perioada. (...) Clientul meu are calitate de suspect, acuzat de luare de mită. Este cercetat sub control judiciar", a afirmat, la sediul DNA, avocatul lui Gheorghe Nastasia, Vasile Pleșa, citat de Agerpres.

Potrivit unor surse judiciare, valoarea sponsorizărilor din campania electorală s-ar ridica la câteva sute de mii de euro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii