Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost fotbalist de la Farul Constanţa înjunghiat la Suceava

ro

29 Jul, 2014 06:26 2018 Marime text
Fundaşul echipei FCM Suceava, Radu Sava (28 de ani), a intrat într-o altercaţie duminică dimineaţă, în drumul spre casă după ce participase la o nuntă.

Jucătorul a fost înjunghiat de doi indivizi, iar prietena lui a sunat imediat la 112, anunţând incidentul. Sava a fost internat la Spitalul Judeţean cu plăgi înjunghiate în zona inimii şi a abdomenului.
Fotbalistul a fost preluat de o ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean Suceava unde a primit îngrijiri de specialitate, fiind diagnosticat cu “plagă înjunghiată hipocondru drept”, medicii stabilind că este în afara oricărui pericol, având noroc că lovitura nu i-a atins un organ vital. Totuşi, doctorii au precizat că Radu Sava are nevoie de opt zile de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

A jucat la Constanţa

Radu Sava este jucător de bază la echipa FCM Suceava şi unul dintre cei mai vechi jucători ai echipei alb vişinii, el evoluând în tricoul echipei care nu până mai demult se numea Rapid CFR Suceava încă de la promovarea în liga a II-a, în anul 2012. Fotbalistul care în trecut a jucat şi pentru Farul Constanţa este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la suma de 150.000 de euro.
Sursa text si foto: fanatik.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii