Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FORZA ZU de la Constanța s-a amânat "Vă iubim, dar trebuie să fim responsabili! Forza Zu nu se termină aici!". Ce spun organizatorii

ro

17 Jun, 2017 23:25 7859 Marime text
FORZA ZU S-A AMÂNAT! "Vă iubim, dar trebuie să fim responsabili! Forza Zu nu se termină aici!". Acesta este anunțul postat puțin mai devreme pa pagina oficială a postului Antena1.

Și mai departe organizatorii explică:

Din păcate, din cauza furtunii şi a riscului ca artiştii şi publicul să aibă de suferit, FORZA ZU 2017 se opreşte aici. DEOCAMDATĂ! Buzdu şi Morar au promis că cei care au rămas alături de ei, vor avea accesul asigurat în Tribuna VIP.

În cele #100deziledevara, FORZA ZU 2017 îți aduce o ROBOsurpriză. Sâmbătă, cântâm cât ne țin plămânii, la cel mai mare concert din România. Fii cu ochii pe ZuTV și AntenaPlay! Vom face istorie!

"Pentru că voi sunteți adevărații eroi ai Forza ZU, colegele şi colegii de la Radio ZU vor nota numărul fiecăruia dintre cei care vă aflați în fața scenei, care au ramas pe ploaie, pe furtună. O să stați la tribuna VIP la urmatorul Forza ZU.

Deşi Forza ZU e despre bucurie şi distracție, e al 7-lea an în care suntem respnsabili şi, după şedințe cu Jandarmeria, cu Primăria, din păcate autoritățile nu ne mai lasă să continuăm. Sunt scule care pot să curenteze artiştii. Nu mai putem continua! Promitem o nouă ediție de Forza Zu într-o lună, două, poate peste o săptămână... Dar nu putem continua. Ne pare rău! Vă iubim!

Suntem ZU de 8 ani, trecem prin apă şi prin foc! Acesta nu este un moment greu, este momentul în care ne dăm seama că lucrurile trebuie să meargă mai departe. Vă iubim, dar trebuie să fim responsabili! Am vorbit cu La Familia, cu Delia, cu Carla's, cu The Motans, cu Andra, cu Smiley şi începând de luni... nu trebuie să rămână aşa! Indiferent unde şi cum, Forza ZU 2017 va continua!
 
Nu punem punct aici,e doar o virgulă. Toți de aici din față aveți tribuna VIP la următorul Forza ZU", le-au spus Daniel Buzdugan şi Mihai Morar celor rămaşi în ploaie pentru a aştepta reluarea concertului.

Sursa text și foto: Antena1
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii