Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fondatorul trupei Paraziții, dus în instanță cu propunere de arestare preventivă

ro

29 Jan, 2016 17:55 2492 Marime text
Procurorii Parchetului Capitalei au solicitat, astăzi, judecătorilor de la Tribunalul București arestarea preventivă a lui Alexandru Frâncu, unul dintre fondatorii trupei Paraziții, acesta fiind acuzat de trafic de influență pe lângă funcționari din cadrul Direcției de Cultură Patrimoniu Cultural și Culte a Ministerului Culturii. În același dosar, procurorii cer arestarea lui Petre Obrescof, complicele lui Alexandru Frâncu.
 
Pe 26 și 27 ianuarie, Alexandru Frâncu a pretins de la numitul C.F. suma de 10.000 de euro, direct și prin intermediul lui Petre Obrescof, lăsând să se creadă că are influență pe lângă funcționari din cadrul Direcției de Cultură Patrimoniu Cultural și Culte a Ministerului Culturii pentru obținerea unui aviz, necesar la Primăria Municipiului București pentru emiterea unei autorizații de construire, solicitată de C.F. pentru construirea unui imobil în sectorul 1 al Capitalei.
 
Cercetările au fost efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IGPR, cu sprijinul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale.  

Sursa foto: evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii