Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fondatorul SMURD, Raed Arafat „În ultima perioadă, atacurile împotriva sistemului de urgenţă s-au intensificat din nou”

ro

03 Sep, 2016 12:26 10146 Marime text
Fondatorul SMURD, Raed Arafat, a postat, în urma cu o oră, un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook, în care spune că atacurile împotriva sistemului de urgență s-au intensificat.

„În ultima perioadă, atacurile împotriva sistemului de urgenţă, şi a mea, personal, s-au intensificat din nou. Poveşti mincinoase şi acuzaţii fără fond se răspândesc în fiecare zi, în speranța ca oamenii să-şi piardă încrederea în sistemul de urgenţă şi să permită, astfel, grupurilor de interese să atingă ce încearcă să atingă de câţiva ani şi anume, distrugerea unui sistem integrat care evoluează pozitiv în mod continuu şi înlocuirea cu un model unde comerţul şi concurența comercială ar sta la baza lui”.

Raed Arafat mai scrie că nu a mai văzut pe nicăieri în Europa o țară în care potențialul de autodistrugere și autoflagelare este atât de mare, ca în România. De asemenea, el se așteaptă ca, în luna octombrie, să continue aceste atacuri, din pricina cazului Colectiv și a comemorării tragediei.

„Mă aştept ca în perioada următoare să continue aceste atacuri şi denigrări, mai ales că vine luna Octombrie şi comemorarea tragediei de la Colectiv, însă, promit că acolo unde consider că trebuie să răspund, am să răspund fără întârziere”, scrie subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, pe rețeaua de socializare, Facebook.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii