Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fondatorul Şcolii de Coran din Texas, în vizită la Constanţa

ro

26 Nov, 2012 19:59 1493 Marime text

Luni, în Sala Ovală a Instituţiei Prefectului Judeţul Constanţa, prefectul Eugen Bola şi subprefectul Aidun Curt-Mola au primit vizita unei delegaţii din Statele Unite ale Americii conduse de dr. Yusuf Kavakci, fondatorul şi directorul Şcolii de Coran din cadrul Asociaţiei Islamice din Texas. Delegaţia a fost însoţită de muftiul Cultului Musulman din România, Yusuf Muurat.

Dr. Yusuf Kavakci este invitat pentru a susţine mai multe conferinţe dedicate tinerilor musulmani din judeţul Constanţa, evenimente realizate de Cultul Musulman din România şi Ambasada SUA la Bucureşti în perioada 26-28 noiembrie.

În cadrul întâlnirii, Eugen Bola a prezentat informaţii despre judeţul Constanţa iar Aidun Curt Mola a vorbit despre grupurile minoritare din zonă. Prefectul a mai subliniat că relaţiile dintre populaţia majoritară şi minorităţi au fost întotdeauna armonioase în Dobrogea.

Oaspeţii au fost mai mult decât încântaţi de vizită şi au ţinut să îşi exprime recunoştinţa pentru sprijinul de care au parte în iniţiativele lor din partea reprezentanţilor Guvernului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii