Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Focuri de armă trase în Poarta Albă Doi tineri au ajuns în spital

ro

24 Sep, 2012 19:43 1432 Marime text
În dimineaţa zilei de luni, la ora 02.34, poliţiştii din Ovidiu au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, în apropiere de staţia CF Poarta Albă, între agenţii de pază aparţinând unei societăţi private de profil, ce asigurau paza transporturilor CFR, pe ruta Năvodari - Poarta Albă, şi doi tineri a izbucnit un conflict spontan.

Din primele verificări efectuate în cauză s-a stabilit că, după un schimb de replici între cei doi tineri şi agenţii de pază, au încercat să părăsească locul faptei cu un autoturism, agenţii de pază pornind în urmărirea acestora.

În momentul în care au ajuns în localitatea Culmea, în sprijinul părţilor implicate au venit mai multe persoane.

În timpul incidentului agenţii de pază au folosit armamentul din dotare, astfel că în urma acestui eveniment la Urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa au ajuns B.G. (28 ani), din localitatea Culmea şi U.I. (21 ani), din Poarta Albă.

Poliţiştii desfăşoară activităţi de investigare în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, identificarea tuturor participanţilor şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii