Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Focuri de armă trase în apropierea Congresului Statelor Unite

ro

11 Apr, 2015 22:23 1749 Marime text
Sâmbătă, în vecinătatea Congresului Statelor Unite, în capitala federală Washington, s-au auzi mai multe focuri de armă. Totodată, un pachet suspect a fost găsit în zona respectivă, a anunțat poliția Capitoliului, clădire în care se află sediul Congresului, aflat în vacanță în prezent, relatează AFP, potrivit Agerpres.
 
Purtătorul de cuvânt al autorităţilro americane a declarat că „amenințarea” a fost „neutralizată” şi că polițiști se ocupă de un pachet suspect descoperit în apropiere.

Ca măsură de precauție, clădirea Congresului și centrul pentru vizitatori din vecinătate au fost închise, iar circulația a fost interzisă pe mai multe străzi.

UPDATE

Potrivit ziare.com, un bărbat s-ar fi sinucis în faţa clădirii Congresului Statelor Unite, la Washington, unde a fost găsit, de asemenea, un pachet suspect. Focurile de armă au declanşat starea de alertă în instituţie şi zonele din apropiere.

"E confirmat: împuşcături autoprovocate de către suspectul neutralizat", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei Capitoliului, locotenentul Kimberly Schneider, din legătură cu focurile de armă, relatează CNN.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii