Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmărire ca-n filme Focuri de armă la Murfatlar, pentru reţinerea unor contrabandişti de ţigări

ro

12 Mar, 2015 16:08 1835 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au organizat, ieri, un flagrant, în localitatea Murfatlar, în vederea reţinerii unor persoane care comercializau ilegal ţigări pe raza judeţului Constanţa.
 

Flagrantul as fost realizat în zona localităţii Murfatlar, pentru reţinerea unor persoane care urmau să comercializeze, ilegal, mai multe baxuri cu ţigări.
 
În urma monitorizării zonei, în jurul orei 22.40, poliţiştii de frontieră au surprins doi bărbaţi aflaţi într-un autoturism marca Chrysler, înmatriculat în Bulgaria, care negociau cu două femei vânzarea a 3 baxuri cu ţigări, conform unui comunicat de presă al Gărzii de Coastă remis azi redacţiei.
 
Poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea persoanelor care negociau cu două femei vânzarea ţigărilor de contrabandă, fiind reţinut un cetăţean român în vârstă de 29 ani. Un al doilea bărbat, aflat la volanul autoturismului, nu s-a supus somaţiilor legale prin voce, a efectuat manevre bruşte înainte şi viraj stânga, acroşând cu portiera pe unul dintre poliţiştii de frontiera aflaţi în misiune. Acesta a căzut pe pavelele de ciment ale parcării în care avea loc acţiunea, fapt ce a generat uzul armamentului, în conformitate cu prevederile legale, asupra anvelopelor autoturismului.
 
Cu toate că două anvelope erau atinse, şoferul nu a oprit autoturismul si si-a continuat drumul, virând pe un drum lăturalnic. Ulterior autoturismul a fost descoperit abandonat pe un teren agricol din apropierea localităţii.
 
În urma lovirii cu portiera, poliţistul a suferit leziuni uşoare pentru care s-a solicitat examinarea medico-legală, de către Serviciul Medico Legal Constanţa. În cauză se efectuează acte de urmărire penală sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă şi ultraj la poliţist, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanta si se continuă actele de căutare a şoferului care a fugit de la locul faptei, în vederea luării măsurilor legale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii