Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Focuri de armă în Paris în urma unor percheziții pentru găsirea fugarilor atentatelor teroriste

ro

18 Nov, 2015 08:04 1932 Marime text
 
O sursă apropiată anchetei a informat că mai mulți polițiști francezi au fost răniți în cursul nopții trecute timpul unui asalt dat la Saint Denis, în nordul Parisului, transmite AFP.
 
După cinci zile de la atentatele teroriste din capitala Franței, aseară atacul a continuat. Conform mai multor surse apropiate anchetei și unor martori au avut loc din nou focuri de armă, de această dată într-o operațiune a poliției antiteroriste.  
 
Surse aproapiate ale anchetei au relatat faptul că în cadrul operațiunii a intervenit subdirecția antiteroristă a poliției judiciare franceze, asistată de forțele polițienești de intervenție din cadrul Raid, notează agerpres.ro.
 
Însă nu s-a precizat dacă a fost vorba despre o intervenție pentru a găsi unul sau mai mulți fugari ai atentatelor. Pompierii au anunțat că o persoană a fost rănită ușor.
 
Ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, a anunțat că noaptea trecută au avut loc 128 de percheziţii în legătură cu atentatele de la Paris.
 
Însă acesta nu a oferit mai multe detalii privind locurile sau persoanele vizate de aceste acţiuni, informează site-ul agenţiei Reuters. 

Se pare că cel puțin un polițist murit, și mai mulți au fost răniți, însă informațiile nu au fost încă confirmate, notează româniatv.net. 



Sursa foto: foxnews.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii