Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Focuri de armă în Constanţa!

ro

09 Jun, 2016 11:48 3537 Marime text
Aseară, la ora 20.48, un echipaj al Biroului Rutier Constanţa, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe strada Dezrobirii intersecţie cu strada Eliberării, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism de teren, conducătorul auto nu a oprit la semnalul agentului de poliţie, continuându-şi deplasarea.
 
S-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză pe strada I.L. Caragiale, folosindu-se semnalele acustice şi luminoase, autoturismul fiind blocat de către poliţişti, pe strada Oborului.
 
Conducătorul autoturismului a fugit, fapt pentru care unul dintre agenţi, după efectuarea somaţiei legale, a făcut uz de armamentul din dotare, executând un foc de avertisment în plan vertical, fără a fi înregistrate pagube materiale sau victime omeneşti, după care l-a imobilizat pe conducătorul auto.
 
Acesta a fost identificat ca fiind T.R., în vârstă de 18 ani, din municipiul Constanţa, din primele cercetări stabilindu-se că maşina aparţine părinţilor acestuia şi pe care a luat-o fără încuviinţarea lor.
 
Totodată, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că acesta deţine un permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte autoturismul în cauză.
 
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice cu permis de conducere necorespunzător.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii