Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Foc de avertisment pentru reţinerea a doi bărbaţi care transportau motorină

ro

01 Feb, 2016 10:26 2242 Marime text
Poliţiştii de frontieră de la Garda de Coastă au identificat în zona SPF Băneasa doi cetăţeni români care transportau, cu o autoutilitară, cantitatea de 580 litri produs petrolier fără documente justificative. Pentru reţinerea celor două persoane, poliţiştii de frontieră au executat un foc de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare.
 
Ieri, în jurul orei 17.00, poliţiştii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri în trafic o autoutilitară marca Ford Transit, înmatriculată în Constanţa, în care se aflau două persoane de sex masculin. Conducătorul auto nu a oprit la semnalul poliţiştilor, fapt pentru care aceştia au executat un foc de avertisment în plan vertical.
Conducătorul auto a oprit, iar în urma controlului, în autovehicul a fost găsită cantitatea de 580 litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, depozitată în 29 de bidoane din plastic, pentru care persoanele în cauză nu au putut prezenta documente.
 
La cercetări, cei doi bărbaţi au declarat că au achiziţionat motorina de la o persoană de pe raza judeţului Constanţa, în vederea revalorificării.
 
Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 270, alin. 1 şi 3 din Codul Penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii