Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:52 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flutur Ii multumesc PF Teoctist... aaa Daniel

ro

04 Apr, 2010 12:59 1048 Marime text

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur l-a confundat pe Patriarhul Daniel cu Teoctist în ajunul Învierii la aterizarea pe Henri Coandă de la Ierusalim, de unde a adus Lumina Sfântă. PF Teoctist a trecut la cele veşnice acum aproape trei ani

Scenă comic-penibilă sâmbătă seară pe Aeroportul Henri Coadă, la aterizarea delegaţiei care s-a deplasat până la Ierusalim pentru a aduce Lumina Sfântă. Protagonist: preşedintele Consiliului Judeţean, pedelistul Gheorghe Flutur, iniţiatorul acţiunii. Acesta l-a confundat pe Patriarhul Daniel, cu predecesorul său Teoctist Arăpaşu, răposat în urmă cu aproape trei ani: "Doresc să mulţumesc Patriarhiei Române, Preafericitului părinte Teoctist... ăăă Daniel, pentru şansa uriaşă pe care ne-a acordat-o să face parte din delegaţia la Ierusalim!", a spus Gheorghe Flutur.
Din delegaţia Patriarhiei care a fost la Ierusalim să aducă Lumina Sfântă a făcut parte şi vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, care a reprezentat Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor.
Lumina de la Ierusalim a fost răspândită de la Bucureşti în întreaga ţară, celebrând astfel Învierea Domnului Isus Hristos.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii