Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Salam la ieşirea de la audieri Am făcut caterincă cu poliţiştii

ro

21 Oct, 2010 19:01 2298 Marime text

salam_29188800.jpegAdrian Minune şi Florin Salam au fost audiaţi, joi, într-un dosar de tentativă de omor. Cei doi au fost puşi sub învinuire în dosarul în care fiul lui Nuţu Cămătaru este cercetat pentru tenatativă de omor. Adrian Minune este învinuit de favorizarea infractorului, în timp ce Florin Salam este învinuit pentru mărturie mincinoasă.

"Audierile au durat mai multe ore pentru că de data asta poliţiştii mi-au pus mai multe întrebări. Nu le-am cântat poliţiştilor pentru că am probleme cu vocea, dar am făcut caterincă cu ei", a spus Florin Salam, joi seară, la ieşirea de la audieri.

Acesta a mai spus ca nu ţine partea niciunui inculpat în dosarul în care fiul lui Nuţu Cămătaru este cercetat pentru tentativă de omor. "Nu ţin partea nimănui. Cine-i vinovat, trebuie să plătească", a adaugăt Florin Salam.

Solistul a precizat că evenimentul în timpul căruia un bodyguard a fost înjunghiat s-a petrecut în afara restaurantului în care el cânta şi nu în local.

Minune şi Salam au fost chemaţi la audieri, după ce un bodyguard a fost înjunghiat într-un restaurant în care cânta Florin Salam. "Pe fondul unor discutii contradictorii, o persoană a fost înjunghiată în zona splinei, a fost internată în stare gravă la spital, este vorba de o tentativă de omor. Din moment ce 23 de persoane sunt aduse la sediul Poliţiei Capitalei, înseamnă că există un cerc de suspecţi, nu toate aceste persoane au, însă, calitatea de suspect", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii