Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Salam a încins atmosfera Nuţu Cămătaru, Vanghelici şi Stila Sarafu la inaugurarea unui club de manele în Constanţa(Video)

ro

23 Jun, 2011 13:40 5306 Marime text

Florin Salam a încins atmosfera în localul abia înaugurat chiar de la primele melodii. El le-a mărturist reporterilor în ce constă succesul pe care îl are, atunci când e chemat la un chef. A fost bucurie în rândul celor prezenţi, dar şi bani în contul manelistului. Din public nu au lipsit fanii care au venit de la sute de kilometri, special pentru Florin Salam, fetele frumoase şi nu în ultimul rând cei mai de seamă reprezentanţi ai lumii interlope. Printre aceştia Nuţu Cămătaru, Ionuţ Vanghelici şi Stilla Sarafu. Ţinutele domnişoarelor au fost alese cu grijă. O dată e deschiderea unui local numai de manele. Cine a ratat întâlnirea cu Florin Salam trebuie să ştie că artistul, care spune că are agenda extrem de încărcată, va încerca să ajungă la Constanţa şi pe litoral de două ori pe săptămână.

Vezi video pe http://reporterntv.ro/stire/sute-de-constanteni-si-turisti-au-petrecut-alaturi-de-florin-salam-la-deschiderea-unui-nou-local

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Saragea 02 Jul, 2011 23:25 :))) daca si stila sarafu e interpol, pai eu sunt presedintele americii, ii dai un capac intra in adidasi :))