Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Chilian în concert la Arthur Pub

ro

22 Aug, 2012 01:10 1445 Marime text
Muzica lui Florin Chilian poarta amprenta autoironiei, a criticii la adresa unei societati contemporane, dar si a suferintei. Dupa o perioada in care nu a mai concertat, Florin Chilian revine pentru publicul de pe litoral. Vocea sa, usor nazala, al carei timbru trece de la unul ragusti la tipat, il face special.

A debutat pe marile scene relativ tarziu, la 30 de ani, si a facut furori cu primul album, Iubi – interfata la realitate (in 2001). Al doilea album, “Zece porunci- Raport despre starea natiunii”(in 2005), de inspiratie biblica, va fi o palma data tuturor ipocritilor.”Autistul – Nu-l mai goniţi pe Brâncuşi”, al treilea album a fost lansat in 29 iunie 2010, album ce a castigat “Discul de Platina” – peste 20.000 de copii vandute.

Florin Chilian, ne-a facut sa ne indragostim de muzica lui odata cu piesa `Zece`, inclusa pe albumul “10 porunci “. `Zece` a stationat saptamani la rand pe primul loc, in topurile nationale, un mare merit pentru succesul piesei avandu-l si videoclipul lucrat in animatie 3D, unul din cele mai bune videoclipuri realizate vreodata in Romania.

Artitude va invita la un concert de nota 10, plin de caldura si sensibilitate in Arthur PUB din Mamaia, sambata, 1 septembrie, de la ora 21.00.

Pretul biletului este de 40 de lei (achizionat in avans) si 50 de ron in seara evenimentului, in limita locurilor disponibile.

Biletele se pun in vanzare la Arthur Pub din Mamaia si la receptia Hotelului Megalos din Constanta, din B-dul Mamaia nr. 155

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii