Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flagrant la Cernavodă. Mai mulţi bărbaţi prinşi cu motorină de contrabandă

ro

12 Sep, 2017 14:31 3325 Marime text
Poliţiştii de la Transporturi, cu suportul operativ al Direcției Operațiuni Speciale din Poliţia Română, au reţinut patru bărbaţi bănuiţi de contrabandă cu motorină. În urma unui flagrant şi a unei percheziţii la locuinţa unuia dintre ei, au fost confiscate peste 1.200 de litri de produs petrolier, o autoutilitară, o instalație artizanală şi bani.
 
La data de 11 septembrie, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi, au depistat în flagrant delict patru bărbați, cu vârste între 20 și 45 de ani, din orașul Cernavodă, județul Constanța, în timp ce transportau, cu o autoutilitară, aproximativ 1.100 de litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, depozitat în recipiente de tablă.
 
În urma unei percheziţii la locuinţa unuia dintre ei, au mai fost găsite 8 recipiente, cu 185 de litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, pe care le deținea fără documente de proveniență.
 
Din cercetări a rezultat faptul că respectiva cantitate de motorină ar fi fost sustrasă de la navele ce tranzitează zona portului Cernavodă.
 
Polițiștii au confiscat întreaga cantitate de motorină, autoutilitara în cauză, o instalație confecționată artizanal, utilizată la încărcarea şi descărcarea motorinei din butoaie, bunuri în valoare de aproape 21.200 de  lei, precum și 5.337 de lei.
 
Cei patru bărbaţi au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Constanța.
 
Astăzi, 12 septembrie, urmează să fie prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.
 
Sursă foto: Poliţia Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii