Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A dat 2000 de lei șpagă pentru a rămâne director general al unui club sportiv din Ploiești. Cel ce a primit banii este un fost ofițer SRI

ro

30 Jul, 2016 13:46 2118 Marime text
Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – structura centrală și Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Prahova, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au prins în flagrant o persoană care a primit suma de 2.000 lei de la un denunțător pentru a-și trafica influența pe lângă un funcționar cu putere de decizie la nivelul Primăriei municipiului Ploiești, în vederea menținerii sale în funcție.
 
”În fapt, la data de 29.07.2016, cetățeanul R.A.O. a primit 2.000 lei de la  S.C., denunțător în cauză, pentru a-și trafica influența la nivelul Primăria municipiului Ploiești, în scopul prelungirii delegării denunțătorului în funcția de director general al unui club sportiv din localitate. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a dispus faţă de inculpatul R.A.O. punerea în mişcare a acţiunii penale pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influență și s-a luat măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile”, arată ofițerii DGA.

Surse judiciare au declarat că denunţătorul este chiar Cezar Stoichiciu, actualul şef al Clubului Sportiv Municipal (CSM) Ploieşti, iar persoana prinsă cu mită ar fi Adrian Radu, un fost ofiţer SRI.
 
În schimbul banilor, acesta din urmă trebuia să intervină pe lângă primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, au precizat sursele citate.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul Serviciului Tehnic și Serviciului Operații din cadrul Direcției Generale Anticorupție.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii