Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiul miliardarului Dorinel Umbrărescu, cercetat de Garda de Coastă

ro

25 Jun, 2012 22:31 1559 Marime text
Alexandru Umbrărescu, fiul miliardarului Dorinel Umbrărescu, a fost prins în timp ce transporta, în autoturismul său Porsche, 14 kilograme de peşte din specia calcan fără documente de provenienţă.
 
Alexandru Umbrărescu (21 de ani)este cercetat de poliţiştii de frontieră din Isaccea (Tulcea) pentru deţinere, transport sau comercializare fără documente legale a peştelui, icrelor sau produselor din peşte obţinute din pescuit. Totul a pornit de la un control rutier al Poliţiei Măcin, care l-a oprit pe tânăr după ce a circulat cu 110 kilometri pe oră în localitate. În portbagajul maşinii, ofiţerii au descoperit cele 14 kilograme de calcan. Cantitatea de peşte a fost predată spre valorificare unei magazin.
 
Implicat într-un accident grav 
 
Nu este prima oară când Alexandru Umbrărescu a intrat în atenţia presei. În luna martie 2010 a fost implicat într-un grav accident rutier, la ieşirea din Bacău. Alexandru se afla împreună cu trei prieteni într-un Mercedes care s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism, pe DN 85. La volanul autoturismului se afla chiarr fiul magnatului, Alexandru Umbrărescu.
Potrivit reprezentaţilor poliţiei, acesta s-a angajat în efectuarea unei depăşiri, şi a intrat în coliziune laterală cu un alt autoturism care circula regulamentar. Autoturismul condus de Alexandru Umbrărescu a ricoşat în alte autovehicule şi apoi s-a lovit de un stâlp de iluminat public. Lângă Mercedesul accidentat a fost găsită o sabie, însă poliţiştii nu au putu stabili dacă aceasta le-a aparţinut sau nu lui Umbrărescu şi prietenilor lui. „Prinţul” asfaltului Alexandru Umbrărescu este cercetat penal în prezent pentru accidentul petrecut în 2010. Dorinel Umbrărescu, supranumit „regele asfaltului”" în urma afacerilor în infrastructură, figurează în top 300 al celor mai bogaţi oameni din Romania. Sursa: Evz.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii