Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2 Șoferul nu avea carnet de conducere Fiul lui Nicolae Guţă, implicat într-un grav accident rutier (galerie foto)

ro

13 Sep, 2016 23:23 4294 Marime text
Fiul manelistului Nicolae Guţă a fost implicat în această seară într-un grav accident de circulaţie. Maşina în care se afla a intrat într-un cap de pod în această seară, iar Nicu Guţă a ajuns la spital.

Două persoane au fost rănite într-un accident petrecut în această seară, la Drăguţeşti. Una dintre victime este Nicu Guţă, fiul în vârstă de 27 de ani al manelistului Nicolae Guţă, scrie pandurul.ro.

Pentru scoaterea victimelor a fost nevoie de descarcerare.Acestea  erau constiente si au fost transportate la spital. Accidentul s-a produs din cauza șoferului care a depășit un alt autoturism, după care a mers aproximativ 10 metri în rigolă și s-a oprit într-un cap de pod.

UPDATE 2, ora 8.02

În urma informației, potrivit căruia în mașină s-ar afla droguri, ofițerii de la Crimă Organizată au verificat atent autoturismul. S-a decis să se ridice mașina pe platformă, pentru o expertiză mai amănunțită. 

Mama lui Nicu Guță a ajuns la spital pentru fiul său, în timp ce tatăl încă nu s-a prezentat. 

Potrivit matinalului România TV, șoferul nu avea permis de conducere

UPDATE 1, ora 7.00

Până la sosirea medicilor, oamenii au spart geamul și au scos victimele din mașină. Fiul lui Guță a fost stabilizat și internat, cealaltă victimă suferind răni mai grave și fiind transportat la București. 

Unul dintre martori a transmis polițiștilor de la rutieră care au ajuns la fața locului că unul dintre bărbați i-ar fi spus să ia drogurile din mașină. 


sursa foto: pandurul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alin 14 Sep, 2016 14:26 Auzi 27de Ani :))))))))))) alt reportaji care scrie 23..altu...24...wtf..ce oameni