Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiul fostului şef al SRI Virgil Măgureanu răspunde atacurilor fostei soții Alina Petre

ro

24 Mar, 2016 23:03 4364 Marime text
 
Alina Petre (fostă Măgureanu) a fost "vedeta" ultimelor săptămâni, deoarece a făcut o serie de denunțuri la DNA. Deoarece printre cei acuzați s-a aflat fostul său soț, Marian Măgureanu, fiul fostului şef al SRI Virgil Măgureanu, Magda Bistriceanu i-a luat un interviu pe care l-a publicat pe blogul său.
 
"1) Ați fost acuzat de fosta soție că o maltratați. Există plângeri depuse de aceasta la poliție în perioada cât ați fost împreună?
 
M.M: Am fost 20 de ani împreuna , timp în care nu am lovit-o niciodată cum nu am lovit vreodată o femeie pentru că educația, firea, comportamentul meu nu-mi permit. Nu a fost depusă vreodată vreo plângere în acest sens , ba mai mult, când din dorința de răzbunare a depus o cerere de restricție… ea nici măcar nu s-a prezentat în fața instanței. ACESTE ACUZAȚII FAC PARTE DIN LUNGUL ȘIR DE MINCIUNI HALUCINANTE pe care le spune la adresa mea, fără a avea vreo probă care să le susțină. Dacă cineva mi-ar fi spus vreodată că soția mea va avea un astfel de comportament, l-aș fi trimis la un control psihiatric.
 
2) Fosta dvs soție, într-o declarație pentru postul A3, a spus că a încercat timp de 8 ani să divorțeze dar v-ați opus și asta pentru că se presupune că domnia sa știa niște lucruri si v-ați temut de dezvaluiri. Cand ați divorțat? Imi puteți spune motivul?
 
M.M: Dar în 2014 cum a putut să înainteze acțiune de divorț?!? Ea afirmă peste tot că nu a fost lăsată să divorțeze! Dacă este așa cum spune, de ce după pronunțarea divorțului pe 17 februarie 2015 a invocat niște probleme procedurale puerile și astfel a fost repornit procesul de divorț. În momentul de față NOI NU SUNTEM DIVORȚAȚI definitiv, dar la fel ca în toate celelalte afirmații, ea spune că familia mea iși manifestă influența malefică pentru a o împiedica să fie o femeie liberă. Tot ce afirm aici pot proba cu documente! Vedeți scrisoarea primită de ziua mea în urmă cu 5 ani, despre ce vorbim? E O MINCINOASĂ! MINTE CUM RESPIRĂ!
 
Motivul oficial al divorțului a fost culpa comună , dar ulterior am aflat că era indragostită, după cum poate observa toată lumea pe profilul ei de Facebook! Ea și-a urmat dragostea, neavând din partea mea nicio piedică , deși a afirmat, fără a aduce probe în acest sens, ca am amenințat-o pe ea și iubitul ei.
 
De asemenea n-am auzit niciodata o afirmație mai aberantă că o casă de avocatură sau alta te-ar putea refuza intr-un demers juridic atât de banal și asta „de teamă.”"

Interviul integral îl puteți citi aici
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii