Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiul defunctului Viorel Vălimăreanu a cesionat părţile sociale pe care tatăl său le deţinea în societatea Super Bonus LV SRL

ro

26 Oct, 2014 17:04 3036 Marime text
Claudiu Nicolae Vălimăreanu, fiul defunctului Viorel Vălimăreanu, în calitate de succesor a cesionat părţile sociale şi drepturile de 26,66%  pe care tatăl său le deţinea la firma Super Bonus LV SRL asociatului Luigi Cioranu.
 
Decizia a fost luată în luna iulie şi a fost publicată recent în Monitorul Oficial. Astfel, asociaţii societăţii rămân Luigi Cioranu, cu 55% participare la profit şi pierderi, Constantin Chiceanu cu 30% şi Dan Pelcinschi cu 15%, acesta fiind şi administratorul firmei.  
 
Fostul director general adjunct al ACN, Dan Pelcinschi, membru PNL esta asociat în mai multe firme şi, conform decşaraţiei de avwre, deţine, printre alte valori, o colecţie de tablouri evaluată la 200.000 de euro.
 
Claudiu Nicolae Vălimăreanu, care locuieşte în Bucureşti este asociat unic şi administrator la SC Cherhana Olimpus SRL, luându-i locul omului de afaceri Viorel Vălimăreanu la o lună de la decesul acestuia.


Viorel Vălimăreanu, fost asociat unic al Clubului 23 Cherhana din 23 August a fost găsit decedat în propria maşină, aproape de Lacul Tatlageac, pe 13 ianuarie 2014. Se presupune că el s-a sinucis, întrucât maşina a ars ca o torţă, însă uşile autoturismului, care era în staţionare în momentul izbucnirii incendiului, nu erau blocate. În maşina afaceristului au fost găsite patru butelii.

Sursa foto: arhivă ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii