Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiscul aduce un altfel de… "Iepuraș" imediat după Paște

ro

29 Apr, 2016 23:29 2653 Marime text
 
Fiscul îi avertizează pe români că imediat le pregăteşte un cadou de "Iepuraş". Președintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Dragoș Doroș, a anunţat că din 3 mai va face publică lista datornicilor, mai exact a celor cu obligaţii fiscale de peste 1500 de lei.
 

"Lista trebuia publicată pe 30 aprilie, dar nu este zi lucrătoare astfel încât va apărea pe 3 mai, în prima zi lucrătoare. Vor fi peste 200.000 de persoane fizice, care sunt peste pragul de 1.500 de lei, prag pe care l-am fixat din rațiuni pur practice. Lista va fi împărțită pe mai multe secțiuni, sunt și datorii fiscale și datorii care ajung în sarcina fiscului, dar care nu sunt neapărat datorii fiscale", a declarat Doroș la B1Tv.

 
El a mai arătat că un alt subiect delicat este cel privind recuperarea sumelor constatate în instanță și care sunt consființite prin hotărâri judecătorești. Potrivit şefului Fiscului, la Minsterul de Justiție a luat ființă, de la 1 ianuarie, o direcție de executări silite - cazuri speciale care se ocupă tocmai de aceste sume consfinţite de o instanţă judecătorească.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii